Hønefoss

Velkommen til Norsk Flid Husfliden Hønefoss

God bærekraftig handel

NYHET: Åpent 24/7 på nett.

Nå kan du handle eller finne inspirasjon hos oss akkurat slik det passer deg. Besøk oss gjerne i butikken, men du kan også handle i fred og ro på nett, via vår KLIKK&HENT eller NETTORDRE.

 Bærekraft er en del av vårt DNA. Det er selve historien vår. Fremfor alt er vi butikken for de varige produktene, de du bruker og bruker og bruker igjen. De du reparerer og pleier. De du holder fast ved fordi det er noe med dem, noe som gir mening og glede. En tur i butikken vår er en reise i bærekraft og varighet, et solid motstykke til en konsumkultur som lenge har vært på overtid.

Se våre bunader

Bilde av Ringeriksbunad

Ringeriksbunad

Bilde av Den gamle Ringeriksdrakt

Den gamle Ringeriksdrakt

Bilde av Hønefossbunaden

Hønefossbunaden

Bilde av Ådalsbunaden

Ådalsbunaden

Bilde av Nedre buskerudbunad

Nedre buskerudbunad

Bilde av Furustakken

Furustakken

Bilde av Jubileumsdrakten

Jubileumsdrakten

Bunadservice

omsøm 

Passer bunaden din fortsatt perfekt? Alle våre bunader er sydd for å vare i generasjoner. Derfor er det lagt opp til inn- og utsying og andre justeringer.

Gi bunaden din velfortjent pleie med vår bunadservice. Da tar vi en ordentlig gjennomgang av bunaden din – vi tilpasser, justerer og fikser – så den blir så god som ny. Vi syr om alle slags bunader.

Ring oss på 32121280 for bestilling av time hos oss i Hønefoss.

 

Systua vår

vi syr for deg i hønefoss

Alle våre damebunader sys og tilpasses til deg her hos oss i Hønefoss. Stoffene og brodergarnet er så langt det lar seg gjøre produsert i Norge. Bunadene blir også håndbrodert i Norge. Å bevare kunnskapen rundt dette er viktig for oss. 

I vår butikk kan du også bestille alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad.

Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

 

Garn og strikk

garnavdelingen

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme i gang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Vårt hovedfokus er norsk ull, men vi har også mye annet fint garn og tilbehør til den strikke- og hekleglade.

Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Setesdal, Islender og Vardegenseren, fra Rauma Collection og fra Dale of Norway.

Gave og interiør

Vår gavebutikk

Vi er genuint opptatt av norsk design og det som skapes i Norge. I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Her finner du alt fra klassikere som Mariusgensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere. Velkommen! 

TAKK FOR AT DU HANDLER LOKALT

Nå betyr det mye at du handler lokalt.

Å handle lokalt er ofte det bærekraftige valget. Akkurat nå er det spesielt viktig. For det er så mange lokale, norske kvalitetsprodusenter som er helt avhengig av at vi bruker dem nå.
Husfliden har alltid heiet frem de lokale produsentene og vært utstillingsvinduet for varige kvalitetsprodukter og bærekraftig håndverksproduksjon.

Kontakt oss på telefon 32 12 12 80 eller honefoss@norskflid.no