Ildhane lysestake

Ildhane lysestake

fra ANDERSSEN & VOLL AS

Kr 550,-

Den Norske designduoen Anderssen & Voll har gitt ut sitt første produkt under deres nye merkevare Nedre Foss. 'Ildhane' lysestake er laget av solid støpejern med en fuglelignende form. Kjernen i merkevaren Nedre Foss er tanken om 100-årsproduktet - produktet du skal kunne bruke i minst 100 år og som skal holde både rent fysisk og estetisk. Størrelse: 14x14 cm.

Anderssen & Voll

Anderssen & Voll er et norsk designbyrå, etablert i 2009. Byrået ble startet av duoen Torbjørn Anderssen (født 1976) og Espen Voll (født 1965), begge var tidligere gründere og designere bak det kjente norske designfellesskapet Norway Says, som hadde sitt virke fra 1999 til 2009. 

Firmaet har høstet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse med sine produkter. De designer for noen av de fremste merkevarene innen sitt fagområde i Europa, som for eksempel Erik Jørgensen, Foscarini, Kvadrat, Lapalma og Hay. Anderssen & Voll har også arbeidet med sentrale norske merkevarer som Jøtul, LK Hjelle, Fjordfiesta og Røros Tweed.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.