BUNADSPOSE M /GLIDELÅS

BUNADSPOSE M /GLIDELÅS

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 628,-

Oppbevaringspose til bunaden for å beskytte mot møll. Legg også noen cedertre kuler i posen for ekstra beskyttelse. Bunadsposen har tips til oppbevaring og stell printet på posene.

Detaljer for BUNADSPOSE M /GLIDELÅS

Bunadsposen er laget i 100% syrefri og ubleket bomull. Den skal IKKE vaskes, kun luftes. Dette for at den skal holde på tetthet og beskytte mot møll. Vi har fjernet alt av metall som er typisk i oppbevaringsposer, og lagt bomullsstolpe bak glidelås i plast for å unngå at ull kommer i kontakt med metall/ andre materialer. Posen er laget etter gamle tradisjoner for oppbevaring av pentøy. Posen er ellers utformet med informasjon som hjelper kundene å behandle bunaden sin riktig. Designet eksklusivt for Norsk Flid.

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.