Bunadsko dame (BRITT M/SORT)

Bunadsko dame (BRITT M/SORT)

fra KLAVENESS SKOFABRIKK AS

Kr 1899,-

Håndsydde bunadsko av høy kvalitet med bred nordisk lest. Overdel i sort kalveskinn av høy kvalitet. Mykt tekstilfor med gode pusteegenskaper. Skinnforet innersåle med god støt absorbering. Stabil hel -og tåkappe og stålgelenk i fotbuen for utsøkt stabilitet. Bunadspennen kan skiftes. Stabil høy hel på 45mm. Såle i neolitt, en sterk såle som egner seg godt i norske forhold med vår asfalt og skarp grus. Størrelse 3=35+. Størrelse 4= 37+. Størrelse 5 = 38. Størrelse 6=39+. Størrelse 7=41-.

 

Detaljer for Bunadsko dame (BRITT M/SORT)

Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Imregner dine sko før de tas i bruk eller legges i skopose. Oversikt over størrelsene på Klaveness bunadsko:


Klaveness skofabrikk

Bunadssko på nett!

Klaveness skofabrikk produserer bunadssko for Norsk Flid. I tillegg til bunadsskoene for dame og mann, så er også bunadsstøvletten (snørestøvlett) produksert ekslusivt for Norsk Flid. Bunadsstøvletten fås kjøpt i vår nettbutikk og i våre butikker.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.