SKJORTEPOSE M/KLAFF

SKJORTEPOSE M/KLAFF

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 298,-

Denne skjorteposen er designet etter retningslinjer fra Norsk Institutt for Bunad og folkedrakt og produsert i 100% syrefri og ubleket bomull. Posen har knyting for en optimal beskyttelse av bunadskjorten. Tips til oppbevaringen er printet utenpå posen.

Gode råd til bunadskjorte:

Vask skjorta rett etter bruk i henhold til anvisninger. Unngå skyllemiddel som gjør skjorten myk. Ikke stryk den før du legger den bort fordi det kan føre til at skjorten får "gule" flekker eller at fargen endrer seg mot gul.

Skjorta skal ligge for å unngå slitasje på skulderpartiet. Bunadskjorter er som regel laget av bomull eller lin og angripes ikke av møll. Møllen spiser derimot silke og silketråd, så silkeskjorten må også oppbevares i skjortepose.

Fold skjorten godt sammen og legg den i posen, rull igjen åpningen og surr bomullsbåndet rundt slik at den er helt tett. 

Før bruk: fukt skjorten med vann og stryk den deretter glatt. Bruk gjerne fuktig bomullsklede mellom strykejern og skjorte for å få ut harde kanter/bretter i stoffet. 

Behandles skjorten riktig vil den være til glede og nytte i mange år og for flere generasjoner. 

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.