LINN BUNADSTØVLETT

LINN BUNADSTØVLETT

fra KLAVENESS SKOFABRIKK AS

Kr 2499,-

Behagelig og elegant bunadstøvlett i skinn. Støvletten er tuftet på gammel tradisjon og utviklet ekslusivt for Norsk Flid. Overdel i Chevreaux skinn av høy kvalitet. Skinnfor med gode pusteegenskaper. Skinnforet innersåle med god støt absorbering. Bygget på en nordisk bred lest. Skoen har stabil hel -og tåkappe og stålgelenk i fotbuen for utsøkt stabilitet. Langt tradisjonelt snørestykke for optimal tilpassing. Støvletten kommer kun i hele størrelser. Navnet på varen i systemet vårt: Flid boot


Detaljer for LINN BUNADSTØVLETT

Såle i neolitt, egner seg godt til utendørs bruk. Tåler godt vått dekke og norske forhold. Uten hemper som sikrer at man ikke hekter fast skoen i stakk/broderier.  Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Imregner dine sko før de tas i bruk eller legges i skopose. 

 God passform og 35 mm hæl.  Størrelse 3=35+.  Størrelse 4= 37. Størrelse 5 = 38. Størrelse 6=39. Størrelse 7=40. Størrelse 8=42. Størrelse 9=43.

 

Støvletten kommer kun i hele størrelser.

Klaveness skofabrikk

Bunadssko på nett!

Klaveness skofabrikk produserer bunadssko for Norsk Flid. I tillegg til bunadsskoene for dame og mann, så er også bunadsstøvletten (snørestøvlett) produksert ekslusivt for Norsk Flid. Bunadsstøvletten fås kjøpt i vår nettbutikk og i våre butikker.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.