NORSK FLID HUSFLIDEN Mosjøen

Mosjøen
Vi har spesialisert oss på bunader fra Nordland, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Strandgt. 36.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Mannsbunad for Troms og Nordland

Mannsbunad for Troms og Nordland

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Nyheter

Bilde av Mosjøen

Norsk Flid i Mosjøen

Norsk Flid Husfliden i Mosjøen er eksperter på garn og søm, på norsk design og på én bunad: Nordlandsbunaden. Her i distriktet er det faktisk bare en å velge i. Men den er jo til gjengjeld kåret til Norges fineste bunad flere år på rad da! Som alle butikker i Norsk Husfliden, kan butikken i Mosjøen levere så å si samtlige av Norges mer enn hundre bunader. Men det er bare Nordlandsbunaden som sys her på systua i Mosjøen, og de 3 sydamene legger all sin sjel og ære i arbeidet med bunaden sin.

Norsk Flid Husfliden i Mosjøen ble startet i 1976 av Vefsn Husflidslag, og bygger på de grunnleggende verdiene i Husflidslaget er nærhet til røttene og til naturen, glede over skaperevne og glede over mangfoldet. Kom innom for flott norsk design og lokale historier! 

Se hele artikkelen på blogazinet vårt her!

Bilde av Mosjøen

ny barnebunad lanseres!

 

I disse dager lanseres en ny barnebunad. Den er utviklet av Norsk Flid Husfliden og er inspirert av empirestilen.

Norsk Flid Husfliden har en lang og stolt bunadshistorie og er, gjennom sine 29 butikker, størst i Norge på bunad og bunadstilbehør. Det er ikke ofte det kommer nye bunader. Men nå har bunadskomitéen i Norsk Flid Husfliden designet en barnebunad som er inspirert av empirestilen, en klesmote fra 1795 – 1825.

Det har i markedet vært et stort tilbud av enkle bunader for barn i varierende kvalitet. Vi har hatt et ønske om å utvikle en bunad med god passform og i solide materialer som er inspirert av en tidsperiode. Dette behovet regner vi med å dekke med vår nye, vakre barnebunad.

Bunaden blir tilgjengelig i størrelser fra 2 – 12 år til jenter og gutter. Dette blir et supplement til de lokale barnebunadene som har geografisk tilknytning som føres av våre butikker. Bunaden er laget med Justeringsmuligheter slik at barnet kan bruke den over flere år.

Vil du vite mer, kanskje kjøpe den selv før 17. mai? Kontakt din lokale Norsk Flid Husfliden butikk.

Se flere bilder her!

 

Bilde av Mosjøen

strikk i påsken

Snart er det påske! Og hva passer vel bedre enn strikking da? I de nye heftene til Rauma finner du mye lekkert og god inspirasjon. Arne &Carlos gjentar suksessen med julekulene og lanserer nå påskekuler sammen med Dale garn! Dette er den perfekte påskesysselen for alle – enkelt og arti og full frihet for kreativiteten!

Du får mønster og garn og alt annet du måtte ønske deg til påskestrikken hos din nærmeste Norsk Flid Husfliden. God strikk.

 

Se bloggen vår for mer informasjon om påskekulene.

Klikk her for hefter fra bl.a Rauma.

 

 

Bilde av Mosjøen

 

Flott porselen fra Wik&Walsøe

Krus og fat fra designerne i Wik & Walsøe. Alt i fineste feltspatporselen

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››