MIDNATT – Håndfarget Finull 100g

MIDNATT – Håndfarget Finull 100g

fra NORAFRA

Kr 275,-

Blåtoner som spenner fra mørk til lyst. Farget på kjøkkenet i Petersborggata i Tromsø ved bruk av syrefarger fra Ashford. Farget på Finull, et 2-tråds kardegarn i 100% norsk ull fra Rauma Ullvarefabrikk.

Strikkefasthet: 26-24 masker på pinne nr.2,5-3,5 = 10cm
Løpelengde pr. hespe (100 g) = ca. 350 meter

VIKTIG INFORMASJON OM HÅNDFARGET GARN:
Ingen hesper blir 100% lik når de er håndfarget. Skal du strikke et større plagg med samme farge og bruker flere hesper/nøster, så anbefaler vi at du strikker noen omganger med annen hver omgang av ny og gammelt nøste for å jevne ut eventuelle fargeforskjeller.

Det kan noen ganger forekomme overskuddsfarge i garnet, så om du tenker å strikke mørke farget med lyse, er det greit å skylle opp garnet i varmt vann med 1-2 spiseskjeer eddik.

Vask: Vi anbefaler håndvask i lunkent vann med ullvaskemiddel, men kan også vaskes skånsomt i vaskemaskinen på 30 grader ullprogram. Plagget må vaskes separat. Tørkes liggende. Mykningsmiddel eller vaskepose anbefales ikke.


Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.