Den Originale Nordlandsbunaden. Sydd for å vare i generasjoner
Bilde av Nordlandsbunaden Se bilde av hele bunaden

Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden er kåret til Norges vakreste bunad år etter år. Den blå Nordlandsbunaden i klede er den mest populære varianten av bunaden i dag.
Det finnes 2 farger og 2 stoffkvaliteter å velge mellom, Blå og grønn samt klede og toskaft. Til bunaden har du en hvitsømsbrodert linskjorte. Forkle og sjal er vevd i merserisert bomull og kysen er i ensfarget merserisert bomull. Capet er damask foret med gult ullstoff.

En Nordlandsbunad er ikke bare en Nordlandsbunad. I Norsk Flid er vi 4 godkjente produsenter av bunaden og du kan få kjøpt den originale Nordlandsbunaden i alle Norsk Flid butikkene over hele landet, produsert av oss i Mosjøen, Mo i Rana, Lofoten eller Tromsø. Bunaden eies og forvaltes av Hålogaland ungdomslag og vi er stolte og takknemlige for at vi får lever den originale Nordlandsbunaden til deg.
Det finnes like mange historier om Nordlandsbunaden som det finnes Nordlandsbunader. Din historie begynner den dagen du bestemmer deg. Vi syr alle Nordlandsbunadene våre for hånd og med hjerte i våre lokale systuer. 

Kr. 41.850,- *

*Inkl. stakk, vest, veske i klede, forkle og sjal. Skjorte, cape, hodeplagg og sølv kommer i tillegg.