NORSK FLID HUSFLIDEN Leknes

Leknes
Vi har spesialisert oss på bunader fra Nordland, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 31 butikker.

I vår bunadbutikk kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig sørvis og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Bunader - sydd for våre generasjoner

KOm tettere på våre bunader

Kom gjerne innom vår butikk og systue i Lekneskroken 9c.
Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Velkommen!

Våre lokale bunader

Bilde av Lofotbunaden

Lofotbunaden

Bilde av Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden

Nyheter

Bilde av Leknes

Sølv bringer lykke!

Sylvsmidja på Voss er ikke bare Norges ledende produsent av bunadssølv. De står også bak den populære smykkeserien Lykke. En vakker og innholdsrik kolleksjon med  sølvsmykker – krydret med ferskvannsperler og  swarowskistener.

Serien er supplert med en ny gutteserie med slipsnåler og mansjettknapper.

Med inspirasjon fra tradisjonsrikt bunadsølv i møte med moderne design og formspråk, er dette blitt en dynamisk og spennende kolleksjon. Og ser du nøye etter, vil du se at herrekolleksjonen også har hentet inspirasjon fra skisporet som en naturlig del av den bratte og vakre naturen vi forbinder med Voss. 

Kolleksjonen finner du i Norsk Flid Husfliden. Stikk innom og la deg glede. Eller finn noe du kan glede andre med.

Bilde av Leknes

Velkommen til leknes!

Hvis du ikke har vært i Lofoten…ja, da er det virkelig på tide. Her er ikke verdens vakreste evemtyr en klisje. Det er bare sånn det er. Vilt og vakkert og spennende på alle måter.
Her finner du også et annet lite eventyr: Norsk Flid Husfliden i Leknes. Butikken ble opprinnelig åpnet for 30 år siden i et gammelt koselig hus. Et hus som passet til Husflidsbutikk, som det ble sagt den gangen man åpnet. Høsten 2011 flyttet de til et nytt lokale i Leknes, med store flotte vinduer som preger butikken både ute og inne.

Rigmor, Bergljot, Oxana, Helene, Karin, Vigdis og Hanne er de som ønsker deg velkommen til Norges Perle. Om de sikter til Lofoten eller butikken sin, skal være usagt. Det er imidlertid ingen tvil om at butikken er vel verdt et besøk. Her finner du et spennende utvalg av lokalt håndverk og design med umiskjennelig signatur fra Lofoten. De har et eget designet pledd, selvfølgelig med navnet Lofoten.

Fiskeduken fra Ekelunds Væveri er også et populært produkt herfra. Og garnutvalget står ikke tilbake for noen, med lokale design som Lofotvotten, Lofotkofta og Sjyvotten. Dette er gamle mønstre som er tatt i bruk og bevart, og Nordlandskofta er det absolutt mest solgte mønsteret.

På systua er det Lofotbunaden som gjelder. Når vinterstormene raser og kundene og ikke minst turistene er langt vekk, da syr de for fullt på den travle systua.
Det er nemlig ikke så lett å få arbeidsro når Lofoten invaderes av turister og tilreisende i sommer månedene. På vinterstid, under det yrende torskefiske, syes Lofotbunaden etter alle kunstens regler. Uansett når du kommer, er du hjertelig velkommen til Lofoten, torskens vugge, og den fine butikken i Leknes. 

Se hele artikklen her!
Bilde av Leknes

det store bunadseventyret

 

Se "Det store Norske bunadseventyret" på blogazinet vårt! Der presenteres alle bunadene som lages i Norsk Flid Husfliden. Fantastiske bilder og flotte historier. Tenker du på å skaffe deg ny bunad? Her får du mye informasjon.

www.MadeinNorwayNow.no

Inspirasjon fra vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk her ››