Oppbevaringssett Dame

Oppbevaringssett Dame

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 1358,-

Gaven til den som har alt! Komplett oppbevaringsett til bunaden som inneholder: skjortepose, bunadspose, skopose og støvrull. Bunadsposene har tips til oppbevaring og stell printet på posene. Bunadsposen har glidelås, skjorteposen og skoposen har snorer som knytes. Forskjell på dame og herre settet er selve bunadsposen, dameposen er lengre enn herreposen .

Vi anbefaler å oppbevare bunaden i en egnet pose for å beskytte mot møll. Legg gjerne noen cedertrekuler i posen for ekstra beskyttelse.

Kjøp cedertrekuler til bunadsposen her

 

 


Detaljer for Oppbevaringssett Dame

Bunadspose for oppbevaring av bunaden. Posene er laget i 100% syrefri og ubleket bomull. De skal IKKE vaskes, kun luftes. Dette for at de skal holde på tetthet og beskytte mot møll.

Posene er laget i 100% syrefri og ubleket bomull. De skal IKKE vaskes, kun luftes. Dette for at de skal holde på tetthet og beskytte mot møll. Vi har fjernet alt av metall som er typisk i oppbevaringsposer, og lagt bomullsstolpe bak glidelås i plast for å unngå at ull kommer i kontakt med metall/ andre materialer. Posen er laget etter gamle tradisjoner for oppbevaring av pentøy. Posen er ellers utformet med informasjon som hjelper kundene å behandle bunaden sin riktig. Designet ekslusivt for Norsk Flid.


Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.