Busserull minsten

Busserull minsten

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 1099,-

Kjent og kjært – busserull til de minste barna. Dette er hverdagstrøya som ofte brukes til pent når vi feirer nasjonaldagen. Designet med enkel krage og knappestolpe foran. Spensel i ryggen gir mulighet for å regulere bredde.

Busserull til minsten er designet av Anne Slaaen - i samarbeid med - og eksklusivt for Norsk Flid Husfliden. Splitt og knapp på mansjetten på ermet gjør at den både kan knappes og lett brettes opp. Stoffet er 100% bomull to-skaft fra Solberg Spinderi – og mønsteret er hentet fra deres arkiver tilbake til 1914. Bomullen er slitesterk og kraftig med børstet og myk overflate.
Knappene er laget av corozo nøtt.

Art. 100320

 

MÅLSKJEMA

OBS! Målene er i cm og 1/2 plagg

 

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.