Busserull original

Busserull original

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 1799,-

Med røtter i norsk tradisjon har busserullen et velkjent uttrykk. Arbeidsskjorten fra middelalderen har blitt brukt av bønder, jernbanearbeidere og fangstkarer opp gjennom tidene.

Vår nye busserull er designet av Anne Slaaen - i samarbeid med - og eksklusivt for Norsk Flid Husfliden. Busserullen består av 100% bomull to-skaft fra Solberg Spinneri med bruk av striper i ulike retninger i en løs og avslappet storskjorte. Spensel i rygg gjør den enkel å regulere i livet. Bomullen er slitesterk og kraftig med børstet og myk overflate.

Blåfargen tar oss over i moderne «workwear» og passer veldig bra sammen med alt fra pene bukser til nikkers og ikke minst jeans.

Busserullen kan repareres. Vi hjelper med stoffer og knapper om noe skulle gå i stykker, og målet er at plaggene skal kunne gå i arv – og vare. Alle detaljer i design er rettet mot bærekraft: knappene i supersterk corozo nøtt – materialet i bomull med Øko Tex standard 100 i innfarging og veving, tråd av bomull og etisk produsert på norskeid atelier i Litauen.

Art. 100314


 

  • Fotograf: Magnus Gulliksen
  • Art Direction: Emil Ringheim / Anne Slaaen
  • Styling: Emil Ringheim/ Iver Nicolaisen
  • Smykker: Demba Oslo /privat
  • Modeller: Mathea Henden Aamot, Iver Nicolaisen, Ole Demba Gullbekk

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.