Busserull skjortejakke

Busserull skjortejakke

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 1899,-

Arbeidsskjorta STREVA er et unisex plagg inspirert av den tradisjonsrike busserullen.

Vår nye skjortejakke er designet av Anne Slaaen - i samarbeid med - og eksklusivt for Norsk Flid Husfliden. Slite og streve - eller bare slappe av. Streva er skjortejakken som kan brukes av både han og henne. Tradisjonell enkel krage, forsterkninger på albue og lommer med klaff foran. Skjortejakken tåler røff bruk og er designet for å vare.

Stoffet består av 100% bomull to-skaft fra Solberg Spinderi – og mønsteret er hentet fra deres arkiver tilbake til 1914. Bomullen er slitesterk og kraftig med børstet og myk overflate.

Blåfargen tar oss over i moderne «workwear» med nostalgisk hint til den klassiske busserullen.

Skjortejakken kan repareres. Vi hjelper med stoffer og knapper om noe skulle gå i stykker, og målet er at plaggene skal kunne gå i arv – og vare. Alle detaljer i design er rettet mot bærekraft: Knappene er i supersterk corozo nøtt – materialet i bomull med Øko Tex standard 100 i innfarging og veving, tråd av bomull og etisk produsert på norskeid atelier i Litauen. 

 

  • Fotograf: Magnus Gulliksen
  • Art Direction: Emil Ringheim / Anne Slaaen
  • Styling: Emil Ringheim/ Iver Nicolaisen
  • Smykker: Demba Oslo /privat
  • Modeller: Mathea Henden Aamot, Iver Nicolaisen, Ole Demba Gullbekk

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.