Busserull Idakjolen

Busserull Idakjolen

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 990,-

Idakjolen til de minste frøknene i flokken. Inspirert av sommersol og late dager med bestemor i hagen. Designet slik at man kan vokse litt uten problemer. Knapper på skulder kan flyttes utover og kjolen reguleres i bredde med bånd som knytes på innsiden og utsiden bak. Små lommer foran og volanger i nedkant.

Idakjolen er designet av Anne Slaaen - i samarbeid med - og eksklusivt for Norsk Flid Husfliden. Stoffet er 100% bomull to-skaft fra Solberg Spinderi – og mønsteret er hentet fra deres arkiver tilbake til 1914. Bomullen er slitesterk og kraftig med børstet og myk overflate.

Knappene er laget av corozo nøtt.

Kjolen kan pyntes med skjorte inni eller brukes med en enkel t-skjorte – nøkkelordet er bruk – kjolen tåler det meste, og med små reparasjoner håper vi den kan vare i flere generasjoner.

Art. 100318

MÅLSKJEMA

OBS! Målene er i cm og 1/2 plagg

 

Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.