Busserull skjortekjole

Busserull skjortekjole

fra TEAM KAMELEON AS

Kr 2199,-

Brett opp ermene og grip dagen i vår nye busserullinspirerte skjortekjole. Designet for funksjonalitet og varighet med påsydde store lommer på hoftene, og forsterket lapp på albuer. Enkel krage med åpning foran og knapper i corozo nøtt.

Vår nye skjortekjole er designet av Anne Slaaen - i samarbeid med - og eksklusivt for Norsk Flid Husfliden. Splitt i siden og på erme- avslutningen. Skulderstykke med striper på tvers og rynking bak på ryggen gir en løs og enkel passform på kjolen.
Romslig modell som funker like fint med bukser, som uten. Stoffet er 100% bomull to-skaft fra Solberg Spinderi – og mønsteret er hentet fra deres arkiver tilbake til 1914. Bomullen er slitesterk og kraftig med børstet og myk overflate.

Blåfargen tar oss over i moderne «workwear» med nostalgisk hint til den klassiske busserullen.

Skjortekjolen kan repareres. Vi hjelper med stoffer og knapper om noe skulle gå i stykker, og målet er at plaggene skal kunne gå i arv – og vare. Alle detaljer i design er rettet mot bærekraft: knappene er i supersterk corozo nøtt – materialet i bomull med Øko Tex standard 100 i innfarging og veving, tråd av bomull og etisk produsert på norskeid atelier i Litauen.

Art. 100316

  • Fotograf: Magnus Gulliksen
  • Art Direction: Emil Ringheim / Anne Slaaen
  • Styling: Emil Ringheim/ Iver Nicolaisen
  • Smykker: Demba Oslo /privat
  • Modeller: Mathea Henden Aamot, Iver Nicolaisen, Ole Demba Gullbekk
Team Kameleon for Norsk Flid

Barnebunad, bunadsposer og bunadsskjorter på nett fra Norsk Flid Husfliden

Team Kameleon utvikler i samarbeid med Norsk Flid, bunadsskjorter, bunadsposer og Norsk Flid barnebunad for jente og gutt.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.