Julehjerter 3-pk

Julehjerter 3-pk

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Håndbroderte julehjerter i en pakke med 3 hjerter og gir den klassiske julestemningen på juletreet.

Hver pakke kommer med 3 hjerter: 1 hvit og 2 røde med flotte broderier på. Det ene hjertet har brodert GOD JUL på. Hjertene er flotte å bruke som juletrepynt, som pynt på en gave, bruk de i en krans på døren eller på en kvist på bordet. De egner seg også godt å ta med seg som en vertinnegave eller til å ta med som en hyggelig gave på julebesøk. del opp pakken og bruk de i en adventskalender. Da har barna noe å ta med seg av julepynt når de flytter hjemmefra.

Julehjertene er helt uknuselig julepynt og er derfor perfekt også for deg som har hund, katt eller små barn som klatrer i juletreet.

Bestselger
4 cm høye
uknuselig (perfekt for hjem med hunder og katter)

Varenummer: 4012

Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!

OTHERS ER FRELSESARMEENS KONSEPT FOR ETISK OG RETTFERDIG HANDEL OG HAR SOM OPPGAVE Å SKAPE ARBEIDSPLASSER FOR MENNESKER SOM BEFINNER SEG I EN VANSKELIG ØKONOMISK SITUASJON.

Det sies at grunnleggeren av Frelsesarmeen, William Booth, sendte et telegram til sine offiserer rundt om i verden på starten av 1900-tallet for å poengtere kjernen av arbeidet. Telegrammet inneholdt kun et enkelt ord – “Others”. Det fanget hele grunnlaget for organisasjonen. Opp igjennom årene har ordet Others ofte blitt brukt som et slags motto, og flere skribenter har beskrevet det som Frelsesarmeens DNA. Og siden 2013 har det også være navnet til Frelsesarmeens eget konsept for rettferdig handel.
Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.