Strikkepakke Ringeriksstrømpa

Strikkepakke Ringeriksstrømpa

fra HØNEFOSS

Kr 404,-

Materialer til å strikke Ringeriksstrømpa.

Historien om Ringeriksstrømpa:

Ringeriksstrømpa ble brukt av skihopperen Karsten Hansen i Holmenkollrennet i 1927. De fine strømpene oppdaget han hos Anna Sørlie (f. Kvamme) fra Skollerud da han kjørte fisk med hest og slede i Ådalen. Hun lovet å lage et par til ham som han kunne bruke i rennet. Morgenen før rennet var han innom for å høre om de var ferdige. Det var de ikke, men ble lovet ferdige samme kveld. Karsten løp derfor tilbake til Hønefoss, spiste og varmet seg litt, før han igjen tok skituren til Ådalen for å hente de ferdige strømpene. Strålende fornøyd hoppet han med de fine strømpene i Holmenkollen dagen etter.

Historien om Ringeriksstrømpen er skrevet ned av Gerd Engebretsen i ca 1980, på bakgrunn av opplysninger fra Karsten Hansen. Oppskriften er utarbeidet av Else Østby, etter en strømpe strikket av Gerd Engebretsen.


Pakken inneholder:
Garn; Pt5 Sport fra Rauma Ullvarefabrikk
Oppskrift

Er vi tomme for strikkepakker? Kontakt oss på 32121280 eller honefoss@norskflid.no så lager vi en pakke til deg.

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.