MATERIALPAKKE BRODERT NORDLANDSKJORTE I LIN

MATERIALPAKKE BRODERT NORDLANDSKJORTE I LIN

fra NORDLAND TROMS FI

Kr 7550,-

Materialpakken inneholder broderte stoffer etter retningslinjene fra bunadsnemda for nordlandsbunaden i Hålogaland. Skjorten leveres kun i bleket lin, slik originalen var. I pakken finner du også sytråd til montering.

Innhold i pakken:

  • Brodert linstoff
  • Hvit sytråd
  • Beskrivelse Nordlandsskjorte fra Bunadsnemda i Hålogaland

 

En Nordlandsbunad er ikke bare en Nordlandsbunad. I Norsk Flid er vi 4 godkjente produsenter av bunaden og materialpakker og du kan få kjøpt den originale Nordlandsbunaden i alle Norsk Flid butikkene over hele landet, produsert av oss i Mosjøen, Mo i Rana, Lofoten eller Tromsø. Bunaden eies og forvaltes av Hålogaland ungdomslag og vi er stolte og takknemlige for at vi får lever den originale Nordlandsbunaden til deg.

Det finnes like mange historier om Nordlandsbunaden som det finnes Nordlandsbunader. Din historie begynner den dagen du bestemmer deg. Vi produserer alle materialpakkene våre for hånd og med hjerte i våre lokale systuer i Nord Norge og broderer alle våre Nordlandsskjorter for hånd i Norge.

 

Nordland, Troms, Finnmark materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.