Materialpakke Nordlandsbunad dame, brodert
7072698512052 7072698512076 7072698512090 7072698512113

Materialpakke Nordlandsbunad dame, brodert

fra NORDLAND TROMS FI

Kr 19900,-

Materialpakken inneholder broderte stoffer etter retningslinjene fra bunadsnemda for nordlandsbunaden i Hålogaland, tøyet er levert av Gudbrandsdalen ullvarefabrikk. Vi broderer alle våre bunader i Norge. Fargevalget er mellom blå og grønn farge.

Du kan også velge mellom 2 stoffkvaliteter, begge i 100% ull.

Klede er en kypertvevd ullkvalitet som er stampet/tovet etter innfarging. Dette gir et mykt og tett stoff som faller pent. De fleste av våre kunder velger klede.

Toskaft er som navnet tilsier, toskaftvevd lamullstoff hvor du kan se vevingen tydeligere i stoffet. Dette er en noe luftigere, lettere og litt stivere kvalitet som også faller pent. I pakken finner du også fòr, sytråd, skråbånd og hekter/knapper.

Innhold i pakken:

  • Brodert stakk, vest og veske
  • Fòrpakke med sytråd, nåler, fòr, skråbånd og hekter/knapper
  • Beskrivelse av brodering og montering fra Bunadsnemda i Hålogaland

 

Detaljer for Materialpakke Nordlandsbunad dame, brodert

En Nordlandsbunad er ikke bare en Nordlandsbunad. I Norsk Flid er vi 4 godkjente produsenter av bunaden og materialpakker og du kan få kjøpt den originale Nordlandsbunaden i alle Norsk Flid butikkene over hele landet, produsert av oss i Mosjøen, Mo i Rana, Lofoten eller Tromsø. Bunaden eies og forvaltes av Hålogaland ungdomslag og vi er stolte og takknemlige for at vi får lever den originale Nordlandsbunaden til deg.
Det finnes like mange historier om Nordlandsbunaden som det finnes Nordlandsbunader. Din historie begynner den dagen du bestemmer deg. Vi produserer alle materialpakkene våre for hånd og med hjerte i våre lokale systuer i Nord Norge og broderer alle våre Nordlandsbunader for hånd i Norge.

Nordland, Troms, Finnmark materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.