Lundeby blå  m/indre skrin

Lundeby blå m/indre skrin

fra TELEROSA

Kr 1565,-

Denne drakten ble komponert av kunstmaleren Alf Lundeby på 1930 tallet. Han ble født i Solør og kom til Lillehammer i 1899. Denne populære drakten brukes mye i Oppland og Solør-Odal.

Sølvet holder seg blankt og fint når du oppbevarer dem i det lufttette skrinet som er i tre etasjer. Det er viktig at du lar det indre skrinet stå i porselensskrinet slik at det ikke kommer lys til. Her kan du også oppbevare annet sølv som du ønsker skal holde seg blankt og fint.
Smykkeskrin Ytre mål: d 14 cm – h 11 cm
Detaljer for Lundeby blå m/indre skrin

Litt info om det indre skrinet: Det er fremstilt av polykarbonat (PC) som er et dyrere produkt enn pleksiglass (akrylglass), og har de høyeste brannkrav som finnes når det gjelder plastmateriale. Det vil si at hvis det tilføres varmekilde på 960 grader skal produktet selv slukke innen 30 sekunder når varmekilden fjernes. Materialet er 100% gjenvinn-bart. 

Skrinet er så tett at ny luft ikke kommer inn, dette hindrer at sølvet blir sort over tid. Det kan også fungere som et reiseskrin, settes inn i safe eller oppbevares uavhengig av porselenskrinet. Men, det må stå mørkt slik at lys ikke kommer til sølvet.

Telerosa

TeleRosa AS er et firma som spesialiserer seg på kvalitets porselen.
Til sammen har de 90 års erfaring fra porselensindustrien.
deres unike kompetanse sikrer høy kvalitet og de kjenner alle prosesser, utfordringer og muligheter innen porselens produksjon.

Deres designer har hatt store suksesser innen porselensdesign og har fått Norsk designråds pris:
Merket for god design.

Telerosas målsetting er å designe og produsere produkter som varer i generasjoner.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.