Bunadsko dame (Flid bunadsko)

Bunadsko dame (Flid bunadsko)

fra KLAVENESS SKOFABRIKK AS

Kr 1988,-

Ekslusiv modell spesialutviklet for Norsk Flid. Dette er den eneste modellen på markedet med uttagbar såle. Du kan legge din spesialtilpassede såle i skoen. Hælhøyde: 30mm. Såle i neolitt som egner seg godt til norske forhold med våt asfalt og skarp grus. Størrelse 3=35+. Størrelse 4= 37+. Størrelse 5 = 38. Størrelse 6=39+. Størrelse 7=41-.


 

 

Detaljer for Bunadsko dame (Flid bunadsko)

Skoen har bred nordisk lest, skinnfor med gode pusteegenskaper, ilegg såle med god støt absorbering, stabil hel -og tåkappe, stålgelenk i fot buen for utsøkt stabilitet. Bunadspennen kan skiftes ut.  Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Imregner dine sko før de tas i bruk eller legges i skopose.

Oversikt over størrelsene på Klaveness bunadsko:Klaveness skofabrikk

Bunadssko på nett!

Klaveness skofabrikk produserer bunadssko for Norsk Flid. I tillegg til bunadsskoene for dame og mann, så er også bunadsstøvletten (snørestøvlett) produksert ekslusivt for Norsk Flid. Bunadsstøvletten fås kjøpt i vår nettbutikk og i våre butikker.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.