Kari bunadsko

Kari bunadsko

fra KLAVENESS SKOFABRIKK AS

Kr 2499,-

Bunadsko i ekte skinn og god passform. På denne skoen kan man enkelt ta av spennen dersom man vil skifte til en annen. Overdel og for i kalveskinn. Lærsåle. Leveres med skopose som forlenger skoens levetid. Størrelse 3=35+. Størrelse 4= 37+. Størrelse 5 = 38. Størrelse 6=39+. Størrelse 7=41-.


Detaljer for Kari bunadsko

Kari bunadsko har bred nordisk lest, overdel i kalveskinn av høy kvalitet, skinnfor med gode pusteegenskaper og yttersåle i lær.  Stabil hel- og tåkappe og stålgelenk i fot buen for utøket stabilitet. Nålspenne kan erstattes med individuelle spenner. Skoen er et naturlig valg for den aktive folkedanser. Skinn blir stivt og matt av støv og vann og må beskyttes. Imregner dine sko før de tas i bruk eller legges i skopose.
 

Oversikt over størrelsene på Klaveness bunadsko:

Klaveness skofabrikk

Bunadssko på nett!

Klaveness skofabrikk produserer bunadssko for Norsk Flid. I tillegg til bunadsskoene for dame og mann, så er også bunadsstøvletten (snørestøvlett) produksert ekslusivt for Norsk Flid. Bunadsstøvletten fås kjøpt i vår nettbutikk og i våre butikker.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.