Slipper skogsgrønn dame, med såle som tåler vann

Slipper skogsgrønn dame, med såle som tåler vann

fra TOVA

Kr 1100,-

TOVA Slipper X er en håndtovet ulltøffel med utendørssåle. Sålen i LIBA Smart er både vanntett og slitesterk, og gjør det mulig å bruke Slipper X både inne- og utendørs.

Slip in-tøffelen er enkel å ta på og av. Den har normal passform, sitter godt på foten, og med den innebyggede støtdempende sålen er den svært behagelig å gå i. Slipper X er tovet i 100 % ull, og transporterer derfor bort fuktighet og holder føttene behagelig tørre og varme. Innside er så myk at man kan gå barbeint i tøflene. En lett og god tøffel til dame og herre, som kan brukes hele året.

Modellen er unisex, lik for både damer og menn.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

ETISK HANDEL

Produksjonen til TOVA foregår i byen Darhan, i det nordlige Mongolia, mot grensen til Sibir. I dette området er det svært høy arbeidsledighet.

Tova legger vekt på at arbeiderne skal ha en anstendig lønn. Det betyr at de skal kunne leve av den, med ordinær arbeidstid. Lønningene blir justert i forhold til levekostnadene, noe som er viktig i et land med svært høy inflasjon.
For oss er det viktig at de ansatte har gode arbeidsforhold, sommer som vinter. De får servert gratis varm mat hver dag, og det er etablert velferdsordninger. Alle ansatte har trygdeforsikring (social insurance) og det kreves også av underleverandører.

Å ha arbeid utgjør en betydelig forskjell når gradestokken om vinteren kan krype under - 40°.
Da kan barna få utdanning og familien leve under trygge sosiale vilkår. “Bak produktene våre, er det folk.”