Boot x lav med utendørs såle

Boot x lav med utendørs såle

fra TOVA

Kr 1500,-

TOVA Boot X Lav er en håndtovet tøffel i 100 % merinoull, med høyt skaft - den rekker til midt på leggen.

Tøffelen er enkel å ta på, og sitter godt på føttene. Til tross for at Boot X Lav inneholder mye ull, føles den lett på foten. Den puster og transporterer fuktighet bort fra føttene, og holder de komfortable, tørre og varme. Den myke og glatte innsiden føles behagelig mot huden. Boot X har en såle av det vanntette og slitesterke materialet LIBA Smart. Denne sålen er ru, som gjør den sklisikker mot de fleste underlag. Dette gjør Boot X til en tøffel som kan brukes både inne- og utendørs.

Finnes i størrelse 36-47. Modellen er unisex, lik for både damer og menn.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.