Slipper skogsgrønn herre, med såle som tåler vann

Slipper skogsgrønn herre, med såle som tåler vann

fra TOVA

Kr 1100,-

TOVA Slipper X er en håndtovet ulltøffel med utendørssåle. Sålen i LIBA Smart er både vanntett og slitesterk, og gjør det mulig å bruke Slipper X både inne- og utendørs.


Slip in-tøffelen er enkel å ta på og av. Den har normal passform, sitter godt på foten, og med den innebyggede støtdempende sålen er den svært behagelig å gå i. Slipper X er tovet i 100 % ull, og transporterer derfor bort fuktighet og holder føttene behagelig tørre og varme. Innside er så myk at man kan gå barbeint i tøflene. En lett og god tøffel til dame og herre, som kan brukes hele året. 

Modellen er unisex, lik for både damer og menn.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.