BOOT X høy med utendørs såle

BOOT X høy med utendørs såle

fra TOVA

Kr 1800,-

Denne må prøves! Ullboot med utendørs såle. Denne høye modellen varmer godt. Passer perfekt til kalde gulv, på hytta, utendørs på kjølige kvelder og i camp på overnattingstur. Den myke tovingen gjør tøffelen ekstra varm og komfortabel. Den er laget av naturfarget merinoull.

Sålen er laget av et vanntett og slitesterkt materiale som heter LIBA SMART. Sålen har en lett ru overflate som gir god friksjon. Det gjør at du kan gå utendørs i denne om du skal hente ved, en snartur i postkassa eller er på overnattingstur.

Finnes i str 36-47. Modellen er unisex, lik for både damer og menn.

Produktet er laget i Mongolia i et etisk handel prosjekt hvor produsentene har rettferdig lønn og gode arbeidsforhold.
Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.