Kartank Eco i 100% ull

Kartank Eco i 100% ull

fra TOVA

Kr 1500,-

Høy ullstøvel med ekstreme varmeisolerende egenskaper. Kartanken er håndtovet av 100 % ufarget merinoull. Kartanken har blitt en del av ECO serien, siden nå har naturfarget ull og vegetabilsk skinn.

Kartanken er "fornyet" med en praktisk skinnstropp i vegetabilsk garvet skinn for å dra den på foten og til å henge den opp til tørk.

Brukes som innersokk i kombinasjon med fotpose. Dette gir den optimale utrustning i camp på vintertur. Kan også brukes inni vinterstøvel/ skistøvel. Gir beskyttelse ned mot minus 40 kuldegrader. Brukes av polfarere og forsvaret.

Ull puster, så du blir ikke klam på beina i disse.
Vekt: 330 gr ( str 39)
Kartanken har standard størrelse. Den former seg etter foten ved bruk.

Produktet blir laget i Mongolia i et etisk handel prosjekt. 100 familier har livsgrunnlaget sitt gjennom produksjon av ullproduktene til TOVA.
Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.