Kartank i 100% ull

Kartank i 100% ull

fra TOVA

Kr 1500,-

Den tette ullen har ekstreme varmeisolerende egenskaper. Tova ullstøvel med ekstreme varmeforsterkende egenskaper. Solid håndverk i 100 % merinoull. I kombinasjon med ytterstøvler gir de beskyttelse ned mot 40 kuldegrader. Grå utvendig/ hvit innvendig.

Tekniske detaljer: 

  • 100% ull
  • ekstremt god isolasjonevne
  • ull puster så du blir ikke klam på bena
  • vekt: 330 gr (str. 39)
  • Kartanken har standard størrelse. Den former seg etter foten ved bruk. 

Rettferdig handel - håndlaget i Mongolia i et etisk handel prosjekt. 100 familier har livsgrunnlaget sitt gjennom produksjon av ullproduktene til TOVA. 

Brukes av polfarere og forsvaret i fotposer, skistøvler og vinterstøvler. I kombinasjon med fotpose, er det den optimale utrustning i camp på vintertur.

Leveres med en praktisk skinnstropp for å dra den på foten og til å henge den opp til tørk.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.