Kartank i 100% ull

Kartank i 100% ull

fra TOVA

Kr 999,-

Farge:

Den tette ullen har ekstreme varmeisolerende egenskaper. Tova ullstøvel med ekstreme varmeforsterkende egenskaper. Solid håndverk i 100 % merinoull. I kombinasjon med ytterstøvler gir de beskyttelse ned mot 40 kuldegrader. Grå utvendig/ hvit innvendig.

Tekniske detaljer: 

  • 100% ull
  • ekstremt god isolasjonevne
  • puster; blir ikke klam
  • vekt_ 330 gr (str. 39)

Rettferdig handel - håndlaget i Mongolia. Brukes av polfarere og forsvaret i fotposer, skistøvler og vinterstøvler. I kombinasjon med fotpose, er det den optimale utrustning i camp på vintertur.

Tova

Tøfler fra Tova på nett fra Norsk Flid!

Historien om TOVA begynte i 2002 da familien bestående av mamma, pappa og to (etterhvert tre) barn flyttet til Mongolia. Her fikk de være med på et Norad-støttet bistandsarbeid, hvor mennesker fikk opplæring i toving av ullprodukter. Den originale Haus tøffelen og andre tøfler forhandles i Norsk Flid sine butikker og i nettbutikken.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.