Boot X barn fjordblå med utendørs såle

Boot X barn fjordblå med utendørs såle

fra TOVA

Kr 650,-

TOVA Boot X Høy Barn er ulltøfler i 100 % myk merinoull. Ullbooten sitter godt på foten, og er enkel å komme nedi.

Den har en svært myk innside som føles behagelig mot huden. En av fordelene med tøfler i merinoull, er at man holder føttene behagelig varme og tørre.
Tøflene puster og kan fint brukes alle årstider. Boot X Høy Barn er en ulltøffel med skaft som varmer godt opp på leggene. Ullboot har svært lav egenvekt, passer godt for barn i aktivitet og oppleves så god at barna ikke vil ta den av seg.

Sålen er i det vanntette og slitesterke LIBA Smart. Den har en lett ru overflate som gir god friksjon mot underlaget. Tøflene med denne sålen kan brukes både inne- og utendørs. Små eventyrere kan derfor fly ut over dørstokken i bare tøfler, uten å bli våt på føttene.

Laget av naturbrun ufarget merinoull.
NB! Tøffelen leveres i doble størrelser fra 23/24 - 25/26 - 27/28 - 29/30 - 31/32 - 33/34.
Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.