Stella julestjerne i metall

Stella julestjerne i metall

fra TORSTEINSEN DESIGN A

Kr 3390,-

Stella Adventstjerne er 100% norsk. Den er både designet og produsert i Norge. Stella har sitt navn etter Stella Polaris, selve polarstjernen, som stråler på den mørke vinterhimmelen og viser vei mot nord. Adventstjernen er symbolet på forventninger og glede i førjulstiden. For designerne, er det en glede å skape en adventstjerne for den norske julen som også er laget av norske hender.

Kroppen er laget i hvitlakkert metall og lampen er utstyrt med en E27 sokkel.

Diameter: 56 cm

Ledningslengde: 3,5 meter

Kommer i praktisk emballasje som kan brukes igjen når sesongen er over. Bidrar til at julestjernen holder seg fin i sommerhalvåret, og kan enkelt tas frem igjen når adventstiden nærmer seg igjen.

 

Torsteinsen design

Torsteinsen – designet og produsert i Norge.

Kjenner du Torsteinsen design? Et prisbelønt design-studio som hadde en spesiell omtanke for miljøet da de utviklet adventsstjernen Stella. Både Stella og lysfatet Aura, i støpejern, er designet og produsert i Norge.

God bærekraftig handel!


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.