Sisal kurv gul S

Sisal kurv gul S

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Håndflettede kurver fra Kenya. Disse flotte kurvene blir laget kvinnegrupper i Kenya. Hele prosessen fra plante til kurv gjøres for hånd og resultatet er disse vakre kurvene i sort og naturfarget sisal.

Først får man frem fibrene i sisalplantene før trådene tvinnes manuelt, tørkes, farges og flettes. En tidkrevende prosess som det ligger lange tradisjoner bak. Kurvfletting er en gammel tradisjon, og Frelsesarmeen/Others' produsenter jobber unge og gamle sammen slik at kunnskapen overføres til neste generasjon. Sisalkurvene kan brukes til så mangt: oppbevaring, potteskjuler osv. De finnes i 3 ulike størrelser.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.