Sisal kurv sort M

Sisal kurv sort M

fra OTHERS AS

Kr 179,-

Farge:
Størrelse: M

Håndflettede kurver fra Kenya. Disse flotte kurvene blir laget kvinnegrupper i Kenya. Hele prosessen fra plante til kurv gjøres for hånd og resultatet er disse vakre kurvene i sort og naturfarget sisal.

Først får man frem fibrene i sisalplantene før trådene tvinnes manuelt, tørkes, farges og flettes. En tidkrevende prosess som det ligger lange tradisjoner bak. Kurvfletting er en gammel tradisjon, og Frelsesarmeen/Others's produsenter jobber unge og gamle sammen slik at kunnskapen overføres til neste generasjon.

Sisalkurvene kan brukes til så mangt: oppbevaring, potteskjuler osv. De finnes i 3 ulike størrelser.
Frelsesarmeen/Others

Gjennom samarbeid med Frelsesarmeen og deres prosjekt Others, så har vi gleden av å tilby flere produkter innenfor etisk handel.


Others-konseptet handler om å gi inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter over 980 produsenter i Bangladesh og Kenya. Alle produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid - det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.