SALATBESTIKK I TRE

SALATBESTIKK I TRE

fra OTHERS AS

Kr 349,-

Praktisk og dekorativt salatbestikk i tre.Salatbestikket består av 2 deler, og hver del måler 9×15,5 cm og er designet som en håndflate med 4 fingre og en sentrert fordypning for et godt grep.

Salatbestikket egner seg like godt til å blande frukt og grønnsaker med som til servering. Settet er laget ved Others sitt snekkerverksted i Jashore, Bangladesh, og i produksjonen er det benyttet det lokale treslaget Albizia saman. Treslaget er testet og godkjent for matlagning.

Salatbestikket er en flott gave og egner seg godt sammen med en god og stor fjøl, eller et flott kjøkkenhåndkle.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!

OTHERS ER FRELSESARMEENS KONSEPT FOR ETISK OG RETTFERDIG HANDEL OG HAR SOM OPPGAVE Å SKAPE ARBEIDSPLASSER FOR MENNESKER SOM BEFINNER SEG I EN VANSKELIG ØKONOMISK SITUASJON.

Det sies at grunnleggeren av Frelsesarmeen, William Booth, sendte et telegram til sine offiserer rundt om i verden på starten av 1900-tallet for å poengtere kjernen av arbeidet. Telegrammet inneholdt kun et enkelt ord – “Others”. Det fanget hele grunnlaget for organisasjonen. Opp igjennom årene har ordet Others ofte blitt brukt som et slags motto, og flere skribenter har beskrevet det som Frelsesarmeens DNA. Og siden 2013 har det også være navnet til Frelsesarmeens eget konsept for rettferdig handel.
Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.