Barnekniv i tre

Barnekniv i tre

fra OTHERS AS

Kr 149,-

Barnekniv i tre til de aller minste kokkene. Passer også godt til å dele opp bolledeig eller annen bakst. Kniven måler 10x10,5 cm og er ca 1 cm tykk på det tykkeste nivået. Den har et praktisk håndtak som egner seg godt for små barnehender i alderen 2-5 år.

Denne praktiske barnekniven er laget i tre og er enkel å bruke for de aller minste. Det gjør at de kan delta i matlagningen på kjøkkenet sammen med resten av familien så lenge tolmodigheten holder. Alt er gøyere nå man kan bli med og får bidra, mester og kan ta seg en liten smaksprøve på veien.

Kniven er formet i et helt trestykke og har ingen skarpe knivegger i metall som man kan skjære seg på, men er pusset og passe skarpt i eggen at den enkelt kan brukes til å kutte opp grønnsaker eller frukt for de minste. Brukes ved å legge press på håndtaket og dytte ned.

Barnekniven er laget ved Others sitt snekkerverksted i Jashore, Bangladesh. Det er laget av mennesker som har fått hjelp til arbeid og en inntekt gjennom Frelsesarmeens sosial arbeid for bekjempelse av fattigdom og moderne slaveri. Gjennom gode arbeidsforhold og en rettferdig lønn skapes nye muligheter for en hel familie. Lønnen blir ofte brukt til blant annet å bedre boforhold, nødvendige medisiner eller skoleuniform til barna.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!

OTHERS ER FRELSESARMEENS KONSEPT FOR ETISK OG RETTFERDIG HANDEL OG HAR SOM OPPGAVE Å SKAPE ARBEIDSPLASSER FOR MENNESKER SOM BEFINNER SEG I EN VANSKELIG ØKONOMISK SITUASJON.

Det sies at grunnleggeren av Frelsesarmeen, William Booth, sendte et telegram til sine offiserer rundt om i verden på starten av 1900-tallet for å poengtere kjernen av arbeidet. Telegrammet inneholdt kun et enkelt ord – “Others”. Det fanget hele grunnlaget for organisasjonen. Opp igjennom årene har ordet Others ofte blitt brukt som et slags motto, og flere skribenter har beskrevet det som Frelsesarmeens DNA. Og siden 2013 har det også være navnet til Frelsesarmeens eget konsept for rettferdig handel.
Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.