SALATBESTIKK Fjord

SALATBESTIKK Fjord

fra SKAUGUM BESTIKKFABRIKK AS

Kr 916,-

Fjord bestikk er håndlaget på Geilo av Skaugum Bestikk, som helt siden 1943 har produsert bestikk. Lengde: 21,4 cm. Materiale: stål og eik. LENGDE: 254 mm.

FJORD bestikk ble designet for Restaurant Under, Norges første undervannsrestaurant. Norske Skaugum Bestikk lot seg inspirere av drivved, og håndlager bestikket av norsk eik, tromlet av naturen, kombinert med mørkt stål som speiler havets farge en høstdag. Bestikket bør vaskes for hånd.

Å lage bestikk for hånd er en spennende og tidkrevende prosess. Stålet varmes opp til 1035 grader førdeti slås med en hydraulisk hammer ned i ønsket form. Plastskaft blir støpt mens treskaftene sages og freses. Skaugum skjefter, polerer, og borer hver del for hånd på maskiner fra en annen tidsalder.

RENGJØRING Må håndvaskes

Skaugum bestikkfabrikk

Skaugum møter Snøhetta. Resultatet ble en Capsule Collection, eller en basekolleksjon om du vil. Tidløse produkter som er laget for å brukes ofte og lenge og som aldri trenger å byttes ut. Akkurat som det ikoniske bestikket som har vært det samme siden starten i 1943.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.