Fjord spisegaffel

Fjord spisegaffel

fra SKAUGUM BESTIKKFABRIKK AS

Kr 328,-

Farge:
Størrelse:

Fjord bestikk er håndlaget på Geilo av Skaugum Bestikk, som helt siden 1943 har produsert bestikk. Lengde: 21,4 cm. Materiale: stål og eik.

FJORD bestikk ble designet for Restaurant Under, Norges første undervannsrestaurant. Norske Skaugum Bestikk lot seg inspirere av drivved, og håndlager bestikket av norsk eik, tromlet av naturen, kombinert med mørkt stål som speiler havets farge en høstdag. Bestikket bør vaskes for hånd.

Å lage bestikk for hånd er en spennende og tidkrevende prosess. Stålet varmes opp til 1035 grader førdeti slås med en hydraulisk hammer ned i ønsket form. Plastskaft blir støpt mens treskaftene sages og freses. Skaugum skjefter, polerer, og borer hver del for hånd på maskiner fra en annen tidsalder.

Skaugum bestikkfabrikk

Skaugum of Norway på nett hos Norsk Flid Husfliden!

Kvalitet er et valg. Skaugums bordkniver er smidde. Det gir en skarphet og kvalitet som ingen andre produksjonsmetoder klarer.  Skaugum bestikk har valgt å produsere bestikk i rustfritt stål med 18/8-kvalitet. Design og produksjon i Norge! Produker er bl.a. Gavesett Kebony og svart/hvit, bordkniv, dessertkniv, kakegaffel,  spisegaffel, teskje, kaffeskje, salatbestikk, ostehøvel og kakespade. Bestikk i kebony bør håndvaskes. Skaugum er nå alene om å produsere i Norge!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet.