Reinsdyr stort sølv

Reinsdyr stort sølv

fra OTHERS AS

Kr 299,-

NYHET! Unike og populære reinsdyr i perler fra Kenya, nå i ny farge. Disse søte reinsdyrene i perler kommer fra Frelsesarmeens sosiale arbeid i Kenya. Reinsdyrene lages blant mange kvinnegrupper og skaper nye muligheter for en rettferdig inntekt og langsiktige investeringer som bedre levekår og skolepenger for barna.

Reinsdyrene lages for hånd og er svært tidkrevende å lage. Hvert eneste av de er unike i sitt uttrykk og får sitt særpreg som vi alle kan kjenne oss igjen i.
Reinsdyrene kommer i ulike farger;sølv, grønn og rød og i 2 ulike størrelser. det minste reinsdyret måler ca 19 cm høyt og det store er ca 27 cm høyt.
Frelsesarmeen/Others

Gaver med mening. Like fint å gi som å få. Det er Frelsesarmeen som står bak Others, som står for etisk rettferdig handel.

God bærekraftig handel!


Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.