Baatar varm rød

Baatar varm rød

fra TOVA

Kr 1200,-

Denne tøffelen er laget av 100 % rene naturmaterialer. Godt for naturen - godt for deg! Et rent naturprodukt fremstilt av rene naturmaterialer. Tøffelen er håndtovet av 100 % merinoull.

Sålen er laget av er av vegetabilsk garvet skinn fra storfe. Det er kun brukt naturlige oljer i bearbeiding av skinnet. Denne lave modellen er lett å ta på og holder foten behagelig varm. Finnes til både dame og herre. 

Tøffelen har en innebygget såle i ull for ekstra komfort og lunhet.

Modellen er unisex, lik for både damer og menn.
Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

ETISK HANDEL

Produksjonen til TOVA foregår i byen Darhan, i det nordlige Mongolia, mot grensen til Sibir. I dette området er det svært høy arbeidsledighet.

Tova legger vekt på at arbeiderne skal ha en anstendig lønn. Det betyr at de skal kunne leve av den, med ordinær arbeidstid. Lønningene blir justert i forhold til levekostnadene, noe som er viktig i et land med svært høy inflasjon.
For oss er det viktig at de ansatte har gode arbeidsforhold, sommer som vinter. De får servert gratis varm mat hver dag, og det er etablert velferdsordninger. Alle ansatte har trygdeforsikring (social insurance) og det kreves også av underleverandører.

Å ha arbeid utgjør en betydelig forskjell når gradestokken om vinteren kan krype under - 40°.
Da kan barna få utdanning og familien leve under trygge sosiale vilkår. “Bak produktene våre, er det folk.”