Baatar eco brown

Baatar eco brown

fra TOVA

Kr 1500,-

Baatar Eco-serien erstatter Slipper Eco, og løfter tøflene til et helt nytt nivå. Det er en helt naturlig tøffel. Det er ikke brukt kjemikalier i produksjonen. Ullfilten er laget av naturlige fibre som kun er behandlet med såpe og vann. Tøflene i fargen Yak brown inneholder fibre fra jakoksen. Denne fiberen har et isolerende lag med dun, og tester viser at det er blant verdens varmeste naturfiber; 40 % varmere enn merinoull.

Yttersålen er i vegetabilsk garvet skinn – 100 % naturlig, kun behandlet med planteoljer. Det er innebygget en ekstra ullsåle, som gjør tøflene ekstra myke å trå i.

Baatar er en håndtovet ulltøffel som føles lett og lun på foten, og er enkel å ta på og av. Tøffelen er formet etter foten. Tøffelen varmer også over vristen, noe som er viktig siden her ligger det store blodkaret som forsyner den fremre delen av foten. Dette bidrar til økte varmeegenskaper.

Tøffelen er tovet i 100 % myk ull, som både varmer og ventilerer bort fuktighet og dermed holder føttene behagelig tørre og varme. Innsiden er så myk at man kan gå barbent i tøflene – faktisk anbefaler vi å gjøre nettopp det. En lett og god tøffel, som kan brukes hele året.

Finnes størrelsene 36-48. Modellen er unisex, lik for både damer og menn.

Tova

Norsk design og skandinavisk ulltradisjon. Naturlige råvarer og 100% nedbrytbart. Produksjonsteknikker fra midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig rettferdig produsert. En gave fra Tova varmer og varer.

God bærekraftig handel!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.