Ullkam

Ullkam

fra HANDMADE BY

Kr 89,-

Praktisk ullkam i tre som fjerner nupper på strikkeplagg! Børst over strikkeplagget for å fjerne lo og nupper slik at det blir som nytt!

Ullkammen fra Handmade by_ er et flott tillegg til strikkeutstyret ditt, og er et populært produkt hos strikkere.

Ullkam fra Handmade by_ er et redskap som fjerner lo og nupper fra ullklær på en skånsom og effektiv måte. Ullkammen er laget av tre og har et simpelt og unikt design. Et ideelt valg for alle som ønsker å holde ullplagg i god stand.

Bruk ullkammen til å enkelt fjerne løse fibre som dannes på ullplagg over tid. Ullkammen fra Handmade by_ har en utforming som gjør at den ligger godt i hånden og er enkel å bruke.

Dra kammen forsiktig over ullplagget med et jevnt trykk for å løsne lo og nupper fra plagget. Slik forlenger du levetiden på ullplaggene dine, og sørger for at de alltid ser pene og velstelte ut.

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.