HJELPEMARKØRER

HJELPEMARKØRER

fra HANDMADE BY

Kr 169,-

Geniale maskemarkører til ditt neste strikkeprosjekt! Hjelpemarkører er en pakke som inneholder 7 maskemarkører, spesialdesignet til å holde kontroll på sider og masker når du strikker. Passer til både de enklere og mer avanserte prosjekter hvor du må ha kontroll på foran/bak, midt bak, start o.l. Maskemarkørene henger på en ring som passer perfekt i strikkeveska!

Maskemarkørene er designet og produsert av Handmade by_ i Norge.

Hjelpemarkører er en pakke med maskemarkører til å ha kontroll sidene i ditt strikkeprosjekt. Passer til både de enklere og mer avanserte prosjekter hvor du må ha kontroll på foran/bak, midt bak o.l.
Maskemarkørene henger på en ring som passer perfekt i strikkeveska.
Passer opp til pinnestørrelse 7.
Maskemarkørene henger på en svart sikkerhetsnål som kan hektes på pinnen eller i arbeidet.

Innhold
Syv maskemarkører: Start, høyre, venstre , foran, bak, midten og en markør med et blad som kan brukes til omgangens start.
En svart ring som kan åpnes og lukkes.
En tag med markør-type slik at du ikke blander maskemarkørene dine dersom du har flere sett.
Materiale: Maskemarkørene er produsert på en naturlig halvhard fiberplate av nedbrutt trevirke. Fargeforskjeller mellom produkter kan forekomme.

Hver markører er 15 mm i diameter.

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.