Hefte 431 Pandora, dame

Hefte 431 Pandora, dame

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 80,-

I dette heftet presenterer vi en moderne sommerkolleksjon i garnet Pandora. Her finner du garantert noen strikkeprosjekter til sommergarderoben. Drøm deg bort til sol, strand og svale dager med det fineste bomullsgarnet på pinnene!

Pandora er et tynt og mykt bomullsgarn, laget av 100 % pima bomull. Pima bomull er et av verdens fineste bomullsfibre og gir plagg som er myke mot huden og behagelige å ha på.

Kolleksjonen inneholder seks moderne plagg i fine strukturer, friske farger og nydelige detaljer. Her finner du Pileavest, et hullmønstret plagg med skrå skuldre, Nella raglangenser, en klassisker med rund hals og raglan, Lilje t-skjorte i strukturmønster med et delikat skulderparti, Viola t-skjorte med v-hals og krage, Flora stripegenser i to farger og Rose sommervest i glattstrikk med v-hals.

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.