Hefte 365 PT5 Klassikere til familien

Hefte 365 PT5 Klassikere til familien

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

Noen mønstre blir vi aldri lei av. I dette heftet har Rauma samlet gode klassikere. Passformen er oppdatert og de har lekt seg litt med fargene. Noen plagg har fått raglanfelling, noen har fått rundfelling, og noen har de beholdt med klassisk isydde ermer.

Her finner du favorittene Fana, Islender, Setesdal, Nordland, og vår populære oppskrift med det fengende navnet: "Genser med norske småborder". Alle plaggene er strikket i sportsgarnet Pt5. Pt5 er et superwashbehandlet og nylonforsterket ullgarn og er derfor både lettstelt og holdbart. Det egner seg perfekt til aktivitet og lek for både store og små. Alle oppskriftene finnes til dame og herre, og til barn i størrelse 2 – 14 år. God strikking!

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte.

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.