Hefte 359 3-tråds dame

Hefte 359 3-tråds dame

fra RAUMA ULLVAREFABRIKK AS

Kr 95,-

Denne kolleksjonen er laget i 3-tråds strikkegarn. Det er et lett og luftig garn laget av norsk saueull som spinnes på Raumas fabrikk i Romsdalen.

Etter en sommer i Norge, langs fjord og fjell, har vi latt oss inspirere og oppkalt plaggene i kolleksjonen etter elvene våre; Istra, Jori og Sira, Frya, Eira og Imsa. Så vakre navn!
I denne kolleksjonen kan du velge mellom de helt enkle oppskriftene, og de som gir deg bittelitt mer hodebry. Jori og Frya er begge glattstrikkede raglangensere – den ene er strikket nedenfra, den andre ovenfra. Sira er en skikkelig god og chunky genser som strikkes ovenfra. Den har ekstra lengde bak og en deilig høy hals. Den er strikket i en blanding av 3-tråds og mohairgarnet Plum. Imsa er en v-halsgenser med en morsom vri i utringningen og en enkel struktur. Eira er kolleksjonens perle. Den har en ribbestrikk som skrår utover og er strikket i blandingen 3-tråds og Plum. Istra har fletter over det hele, så her må man holde tunga rett i munnen, men aiaiai så gøy å strikke! De fleste av genserne er korte i livet og passer godt til kjoler, eller til bukser og skjørt med høyt liv. Om du liker dem litt lengre, er det bare å strikke noen ekstra cm. Det er lov å gjøre sin egen vri, som bekkene om våren som finner sin egen vei!

Klikk her for å bla i heftet

Ved kjøp av hefte må du også kjøpe minimum 3 garnnøster i valgfri farge per hefte

Rauma Ullvarefabrikk

100% norske strikkeklassikere. Her skjer hele produksjonen fra ull til ferdig genser på garnfabrikken på Veblungsnes i Romsdalen. Hva tenker du når vi sier Marius? Helt riktig.

God bærekraftig handel!
 

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.