Vest Telemark m/indre skrin

Vest Telemark m/indre skrin

fra TELEROSA

Kr 1595,-

Smykkeskrin til bunadsølvet. Dekoren på lokket er fra veska og belte fra Vest-Telemark bunaden. Dekoren rundt skrinet er hentet fra skjorta. Det indre skrinet er lufttett og i tre etasjer. Sølvet holder seg blankt og fint i lang tid. Skrinet rommer alle smykkene til din bunad. Ytre mål: d 14 cm – h 11 cm.

Vest-Telemark bunaden slik vi ser den i dag ble lansert tidlig på 1900 tallet, og baserer seg på drakttradisjonene på 1800 tallet. 
Detaljer for Vest Telemark m/indre skrin

Litt info om det indre skrinet: Det er fremstilt av polykarbonat (PC) som er et dyrere produkt enn pleksiglass (akrylglass), og har de høyeste brannkrav som finnes når det gjelder plastmateriale. Det vil si at hvis det tilføres varmekilde på 960 grader skal produktet selv slukke innen 30 sekunder når varmekilden fjernes. Materialet er 100% gjenvinn-bart. 

Skrinet er så tett at ny luft ikke kommer inn, dette hindrer at sølvet blir sort over tid. Det kan også fungere som et reiseskrin, settes inn i safe eller oppbevares uavhengig av porselenskrinet. Men, det må stå mørkt slik at lys ikke kommer til sølvet.

Telerosa

TeleRosa AS er et firma som spesialiserer seg på kvalitets porselen.
Til sammen har de 90 års erfaring fra porselensindustrien.
deres unike kompetanse sikrer høy kvalitet og de kjenner alle prosesser, utfordringer og muligheter innen porselens produksjon.

Deres designer har hatt store suksesser innen porselensdesign og har fått Norsk designråds pris:
Merket for god design.

Telerosas målsetting er å designe og produsere produkter som varer i generasjoner.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.