MATERIALPAKKER TRØYE VEST-AGDERBUNAD

MATERIALPAKKER TRØYE VEST-AGDERBUNAD

fra VESTAGDER HUSFLID

Fra Kr 4043,-

Komplett materialpakke for å sy trøye til Vest-Agderbunad. Du kan velge mellom 2 typer kvaliteter på trøyestoffet.

Pakken inneholder:

Trøyestoff
Fórstoff
Klaustoff
Mohairbånd
Snor
Smokingstoff
Sytråd, hekter, synåler

Merk: Det følger ikke med mønster eller monteringsanvisning i pakken. Sølv til påsying følger ikke med i pakken og må bestilles i tillegg.

Søm av trøya krever modellering og spesialtilpasning til den enkelte. Vi anbefaler å gå på kurs eller å få annen kyndig hjelp med mønster, tilpasning og søm om du ønsker å sy din egen trøye. Trøya modelleres etter vesten. Vi anbefaler derfor å sjekke at vesten er optimal før det modelleres til trøye.

Vi bruker kun originale, godkjente bunadsstoff av beste kvalitet.


Detaljer for MATERIALPAKKER TRØYE VEST-AGDERBUNAD

Trøya er i sort ullstoff, ulldamask eller klede. Ermene er rynket eller foldelagt på skuldrene og smalner ved håndleddet. Ermene har brede mansjetter. Du kan i dag velge mellom tre ulike mansjettvarianter: bånd, fløyel/bånd eller smokingstoff/bånd. Trøya følger fasongen til snørelivet. I likhet med snørelivet har også trøya en ”klauv” bak. Når trøya er på skal trøyeklauven ligge rett ovenfor klauven på snørelivet slik at begge er synlige. Foran lukkes trøya med ei sølvhekte langs den nedre kanten. Trøya var en naturlig og selvsagt del av kvinnedrakten midt på 1800-tallet. Skulle man kle seg opp skikkelig, hadde man trøye på.

Vestagder materialpakker

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.