Lace Camisole Champagne

Lace Camisole Champagne

fra VERA & WILLIAM

Kr 1100,-

Den ultimate undertrøye for enhver anledning; hverdag og fest, dag og natt, året rundt. De reneste og mykeste materialer fra naturen; 85% Merinoull, 15% Silke. Originale blonder og autentiske detaljer. Norsk nostalgisk design, produsert med den høyeste ekspertise hos slow-fashion hubs i Nord-Italia.

Med en enkel og ren design gir plaggene et urbant og elegant alternativ til syntetisk superwash og microfiber unisex undertøy. Gjennom autentiske detaljer, ekte håndtverk og ren kvalitet ønsker vi å gi plaggene ett særpreg og en optimal komfort uavhengig av sesong og årstid. De myke, lette og luftige fibrene gir den optimale følelsen av å bære ingenting, som et ekstra beskyttende lag inntil huden! Alt laget i respekt for naturen. Helt enkelt for å tilby det beste av det beste…

Vera&William

Norsk design i ren natur. Siden 2005  har Vera&William gjenskapt vakre og tradisjonelle undertøyklassikere fra den gang ting var ment å vare. Med en sterk signatur og bunnsolid kvalitet har det lille nisjemerket oppnådd stor anerkjennelse på high-end markedet og blitt en soleklar favoritt i undertøyskuffen hos miljøentusiaster og selektive fashionistas - verden over!

Vera&William er en norsk-italiensk merkevare som ønsker å være et rent og naturlig alternativ til plast og kjemiske tekstiler som florerer på markedet.

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.