UNA Lamullpledd
7045848043799 7045848043805 7045848043829

UNA Lamullpledd

fra RØROS-TWEED AS

Kr 2199,-

Pleddet er produsert av den fineste sortering av norsk lamull, en kvalitet som kjennetegnes ved særlig god elastisitet og spenst, og som gir et lett og brukervennlig produkt. Una er i sin helhet - fra ull til ferdig vare -produsert i Norge. Design av Anderssen & Voll. Størrelse: 130x200 cm.

Detaljer for UNA Lamullpledd

Pleddet er bygget opp som flettede bånd. Kulørte treklanger er krysset med graderte gråtoner. I endene på pleddet er fargene fortettet i en dekorativ prydsøm. Pleddet er kalt for Una. Una er et kraftfullt navn med Norrøn opprinnelse som kan bety "den som trives". Trivsel er det viktigste målet med å tulle seg inn i et pledd. 

Røros Tweed

Røros Tweed er et begrep. Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias fremste designere og tekstilkunstnere. Resultatet er kortreiste, tidløse kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

God bærekraftig handel fra Røros og Norsk Flid Husfliden!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.