Pledd Skiensdyret

Pledd Skiensdyret

fra RØROS-TWEED AS

Kr 2390,-

Nydelig pledd i 100% ull, selges kun hos Husfliden i Skien. Inspirasjon til designet: Skiensplanken er treplanken som forandret en hel bys historieoppfatning og identitet.


Skiensdyret ble oppdaget i 1979 under en arkeologisk utgravning i Skien sentrum. Skiensdyret var et av 6 figurer på planken. Funnet kunne stadfeste at det har vært gjort handel med brynestein og andre varer fra Øvre Telemark i Skien i tusen år. Skien feiret sitt 600 års jubileum i 1958 og 1000 år i 2000 grunnet funnet av Skiensplanken. Skiensdyret ble brukt som logo under 1000 års jubileet til Skien.

Pleddet er koksgrått på den ene siden og lyst på den andre siden. 

Produsert av RØROS-TWEED 
Størrelse: 135x200 cm
Kvalitet: Norsk lammeull
Designer: Husfliden Skien


Røros Tweed

Røros Tweed er et begrep. Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias fremste designere og tekstilkunstnere. Resultatet er kortreiste, tidløse kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

God bærekraftig handel fra Røros og Norsk Flid Husfliden!

Se flere produkter av designeren her

Gratis gaveinnpakning

Hvis det er en gave, pakker vi den gjerne inn for deg og sender direkte til mottager av gaven. Du velger denne muligheten i handlekurven når du fullfører kjøpet. Husk og angi fra/til i feltet for det.

Returrett

Kjøp trygt i vår nettbutikk. Du har åpent kjøp i 14 dager, med full returrett i henhold til kjøpslovens bestemmelse om angrerett.

Levering

Alle bestillinger håndteres løpende og varene sendes til mottaker innen 1-3 virkedager.

 

Vi sender dessverre ikke varer til utlandet. 

Unfortunately, we do not deliver goods abroad.